Beoordelingen van Villa Persia Groningen

Recente recensies van Villa Persia Groningen

4 sterren na 30 reviews

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er valt niks te beoordelen aangezien we nooit de bestelling hebben ontvangen. Schandalig dat de site nog actief is en geld geïncasseerd wordt.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling is nooit gekomen, waar is mijn geld?

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe kan je iets beoordelen als het er nooit is aangekomen... wat een aanfluiting is dit! Het geld is al lang afgeschreven en het eten is niet eens bezorgd. Als jullie niet open zijn, gooi je web site dan ook dicht! Dus mochten jullie dit bericht lezen, ik wil graag mijn geld terug

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Order never came so they owe me 20 euro now

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

eten is nooit gekomen! graag contact met ons opnemen en geld retour sturen! jammer dat jullie zo slecht met jullie site omgaan! als jullie dicht zijn sluit dan jullie site!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schandalig, 2 bakjes witgele rijst met verdwaalde stukjes vlees voor 30 euro.Groente, wel besteld, ontbrak, meer dan erg!!!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling pas na anderhalf uur geleverd. Dit was daarbij een half uur later dan de geschatte afleveryokd. De calzone bevatte maar een paar druppels tomatensaus en alles was extreem zout.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant maar ik merk wel dat kwaliteit van koebide afneemt, jammer.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel bezorgd!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd. Echte perzen. Heerlijke chelokabab!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg goed! Altijd warm, goed op smaak en vriendelijke personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je alleen rijst en vlees krijgt groente of sla mist echt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kabab is overheerlijk! Mals en goed van smaak! Ook de rijst is heerlijk. Als extra krijg je heerlijke bijgerechten

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top, het is er snel, en de bezorger is aardig. Weinig op aan te merken. Zou misschien een aantal perzische gerechten meer willen zien.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en betaalbare kabab en rijst zoals altijd. Mag wel weer mast o gyar bij ipv mast moesir maar dat is heel persoonlijk. Bezorger is ook altijd aardig, en de bezorging is snel.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

everything was perfect

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Unfortunately, the rice was overcooked. And the tomatoes were rotten and not grilled well. Only the kebab was delicious as usual. Usually, everything tasted good but I don’t know what happened this time.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Warm . beetje te laat . maar het is echt verdiend

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating